Om

 

Lasse

Aron

En elegant ifrån vidderna med blodad lästand. Jag läser allt jag kommer över, vare sig det är stulet, lånat eller kastat i min generella riktning. På sistone har det varit mycket George Orwell och Albert Camus, men jag gillar även Fantasy och postmodernism.

Spelar basgitarr på hobbynivå. Går ner mig i existentiella kriser när folk frågar vad jag ska göra med mitt liv.


Fredrik

Fredrik

Jag är en bokslukande, zombiefilmsälskande, coderdojoivrande och marathonlöpande lärare i datavetenskap. När jag skriver om böcker vänder jag mig till en publik som är i min ålder och som läser för att bli utmanade snarare än att underhållas. Jag recenserar framför allt läsupplevelsen.

Jag har inte läst litteraturvetenskap eller blivit skolad på annat sätt inom litteraturen utan är en glad amatör som tycker om att bli just utmanad när jag läser.


Jonas

Är en film-, musik- och boknörd och har alltid varit. Jag läser det mesta från Arne Anka till Ofredsår till 12 sekunder. Är precis som mannen ovan mig lärare, men i olika medieämnen. Jag kommer recensera allt jag läser framöver. Bra eller dåligt spelar ingen roll. Det är just blandningen av högt och lågt som är kul.

Ligger efter med recensionerna. Ett par böcker ligger lästa men de kommer. Ibland är det svårt att skriva när man kan läsa.


Lasse

Lasse

Är en pryltokig småbarnsfar i sina bästa år som jobbar som gymnasielärare i Samhällsvetenskap och Historia. Jag läser mestadels faktaböcker men även en del skönlitteratur, är ingen finsmakare utan läser allt som verkar kul.

Jag lyssnar även mycket på musik samt ser massvis med film och spelar Tv-spel, de två sistnämnda aktiviteterna sker  naturligtvis i Hd på bioduk.

 


Kontakt via mejl: bokfetischist snabel a gmail punkt com

Bokfetischist på Twitter: http://twitter.com/bokfetischist

Bokfetischist på Facebook: http://www.facebook.com/bokfetischist

  2 Responses to “Om”

  1. Hej! Upptäckte er sida av en händelse idag 9/8. Sökte först efter recensioner på Adonis av Jens Liljenstrand (gillar den inte!). Lade den åt sidan och tog istället 2666 av Bolano. Vilken BOK!!! Har bara läst några sidor än och är helt såld.
    Apropå Adonis; som gammal Beatles-räv vet jag att Blackbird skrevs av Mc Cartney och INTE av Lennon, vilket Jens påstår envetet på nästan en hel boksida. Bara en sån liten detalj raserar nästan hela bygget (trovärdigheten).
    I alla händelser; läste er recension av 2666 vilket befäste min misstanke att det är en bok man måste läsa. Och nu ska jag upptäcka mer på er goda sida!
    Hälsar Ronny

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Bokfetischist Suffusion theme by Sayontan Sinha